Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 21:18

Запорізька загальноосвітня школа №24

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 112
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 2 » Свято "Шкільний Зорепад"
22:21
Свято "Шкільний Зорепад"

Дружня шкільна спільнота.

Високий натхнений наш злет.

В науці, у спорті, в мистецтві

Ми разом крокуємо вперед.

 

     Такими  словами  19 травня розпочали ведучі свято, яке стало традиційним для нашої шкільної родини, свято  вшанування творчих та обдарованих учнів  « Шкільний Зорепад» Воно завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, із почуттям гордості за наших дітей. За тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу Запорізької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24, а й  Хортицького району .

     У цей день ми відзначаємо учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи, району та стали переможцями й призерами  олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань та проявили себе у громадському житті школи; вшановуємо їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання дітей, а також батьків, які виховують молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості. Звичайно, без їхньої підтримки та розуміння  учні не були б такими успішними та впевненими.

     Слова щирої подяки адресувалися учням, педагогам, чиїми стараннями, любов’ю та турботою оточені щоденні зустрічі з вихованцями, та всім татам і мамам учнів. А нам і справді є чим пишатися. У 2015-2016 навчальному році з 40 учнів - учасників ІІ (районного) етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін  32 стали переможцями. Команда школи посіла 1 місце серед загальноосвітніх шкіл району  за якісним показником участі.

      Учні школи, які посіли призові місця в ІІ (районному) етапі  Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін  та українських конкурсах , отримали грамоти та грошові премії.

          Учні школи живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Наше повсякденне буття надає величезні можливості збагачувати свій духовний світ. І це прекрасно, адже тоді з лав школярів виходять чудові поети, художники, музиканти. Тому нагороди отримали учні у таких номінаціях: «Умілі руки», « Спортсмен року», « Лідер року».

   Високо оцінена в цьому навчальному році робота педагогічних працівників школи. Вчителі, які підготували призерів олімпіад і конкурсів, булі нагороджені грамотами Хортицького ТВО.

             Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим. Пам’ятаймо, знання – найбільший із скарбів людини, скарб, ціну якого вона сама і визначає. Щоб заволодіти ним, потрібно постійно вчитися, не боятися відкривати сторінки нового, невідомого і пам’ятати, що чого б ти не навчався, ти навчаєшся для себе. Ти і тільки ти, юний друже, обираєш для себе шлях, по якому йти. Знання допомагають людині дістатись свого джерела, а не насолоджуватись чужим.

/p>

Переглядів: 342 | Додав: 24schoolzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz